Cégünkről

Az IRONEX – STEEL CONSTRUCTIONS kft. (rövidítve I.S.C.) 2004-ben kezdte meg működését. Az I.S.C. kft. az Ironex kft.-ből és az 1992 óta piacon lévő Július Dobosi – GRANIT cégből vált ki. A cég fő profiljaként acélszerkezetek gyártása és összeszerelése szerepel. Emellett a polgári-, lakó-, ipari- és mérnöki létesítmények építésében és a lakóházak felújításában is gazdag tapasztalattal rendelkezik. Az üzleti tevékenységének és a termelési programoknak köszönhetően a társaság egy megbízható építőipari cég hírnevét építette ki a hazai piacon.

A cég minőségi munkájának köszönhetően fokozatosan érdemelte ki a nemzetközi minősítési tanúsítványokat:
Az IRONEX-STEEL CONSTRUCTIONS kft. EN ISO 9001 és EN ISO 14001 európai minőségirányítási szabványoknak megfelelően működő építőipari vállalat, mely komplex építési tevékenységet végez.

Társaságunk szerepel a vállalkozások és a közszféra partnereinek nyilvántartásában, amely lehetővé teszi számunkra a közbeszerzéseken és a közszférában való részvételt és megbízások teljesítését.

Cégünk jelenlegi technológiai felszerelése és területi kapacitása átlagosan havi 300 tonnányi termelékenységet tesz lehetővé (az építés típusától függően).REFERENCIA MUNKÁINK