TETŐ- ÉS FALRENDSZEREK

Egyedi konstrukciós megoldásokat kínálunk acélszerkezetes rendszerekhez, melyekhez a fal- és tető burkolatok széles választékát biztosítjuk, szigetelt és nem szigetelt objektumok esetében is. Széles színskála és különböző típusok, a szintetikus anyagoktól kezdve a poliuretánok és epoxidokon keresztül a tanúsítvánnyal rendelkező tűzálló bevonatokig. Mi kizárólag magas minőségű anyagokkal dolgozunk. 

TETŐRENDSZEREK

Az egyedi kialakítású acél tetőrendszereknek köszönhetően a tetőburkolatok széles skálájával állunk rendelkezésre, melyek szigetelt és nem szigetelt objektumok számára is tökéletesek. Társaságunk olyan minőségi gyártók PIR, PUR és Miwo paneleivel dolgozik, mint a KINGSPAN, ARPANEL, PANELTECH, vagy a BALEXMET.

A hőszigetelt objektumok esetében a tető borítását szendvicspanelekkel, vagy hajtogatott tetőburkolattal végezzük, míg a nem hőszigetelt objektumok esetében a szlovákiai MASLEN gyártótól származó, trapéz alakú tetőfedő lapokat használjuk.

TETŐBURKOLATOK

Ha tetőborításra esik a választás, nálunk számos lehetőség közül választhat. A különböző fizikai és műszaki paramétereknek, valamint az egyedi megvalósításnak köszönhetően valamennyi lehetőség egyedi sajátossággal rendelkezik. A tetőburkolatok kiválasztása nagyban függ az adott objektum tulajdonságaitól. 

A tetőborítás olyan minimális lejtésű tetők esetén használatos, melyek magas követelményeket támasztanak a hőszigetelés terén. Az alacsonyabb lejtésű tetők esetében olyan könnyebb tetőpaneleket használunk, melyek felszíne hidroizolációs fóliával és PUR-habbal van kezelve, a tető alsó részét pedig lakkozott trapézlemezek alkotják.  Előnye, hogy nincs szükség ereszcsatornára. 

FALRENDSZEREK

Az egyedi kialakítású, acélból készült falszerkezetek lehetővé teszik, hogy a falburkolatok széles skáláját vonultassuk fel, szigetelt és nem szigetelt objektumot számára is. Társaságunk olyan minőségi gyártók PIR, PUR és Miwo paneleivel dolgozik, mint a KINGSPAN, ARPANEL, PANELTECH, vagy a BALEXMETAL.

A hőszigetelt csarnokok esetében a falburkolást szendvicspanelekkel, vagy hajtogatott burkolattal végezzük, míg a nem szigetelt objektumok esetében a szlovákiai MASLEN, vagy a BLACHOTRAPREZ gyártóktól származó, trapéz alakú lapokat használjuk.   

FALBURKOLATOK

Az objektumok falburkolatainak kiválasztásakor számos lehetőség közül választhat. A különböző fizikai és műszaki paramétereknek, valamint az egyedi megvalósításnak köszönhetően valamennyi lehetőség egyedi sajátossággal rendelkezik. A falburkolatok kiválasztása nagyban függ az adott objektum tulajdonságaitól. 

 

Az egyedi kialakítású acél falrendszerek a különböző falburkolatok széles skáláját biztosítja. Az egyes panelek konkrét igények, valamint a hőszigetelés, tűzállóság, esetleg akusztikai szempontok alapján kerülnek kiválasztásra. Széles színskála áll rendelkezésre, különböző típusok, a szintetikus anyagoktól kezdve a poliuretánok és epoxidokon keresztül a tanúsítvánnyal rendelkező tűzálló bevonatokig. A falpanelek szélessége (az előírások alapján) 1000, 1100 vagy 1500 mm lehet. A panelek elhelyezése függőlegesen vagy vízszintesen történik.  

Érdekli Önt?